Vacature Stage Voeding en Diëtiek

Nieuwsbericht van Dinsdag 14 november 2017


UITDAGENDE STAGE VOEDING EN DIËTIEK BIJ PADIFOOD


Functieomschrijving
Padifood Service B.V. produceert authentieke, koelverse ambachtelijke Oosterse maaltijden. Padifood streeft ernaar dat deze maaltijden niet alleen lekker zijn, maar ook goed en gezond zijn voor de consument. Niet alleen de smaak van een maaltijd is dus belangrijk, maar ook de voedingswaarde. Padifood is daarom op zoek naar een gedreven stagiair(e) met een achtergrond in Voeding en Gezondheid/Diëtiek, die een belangrijke bijdrage kan leveren aan deze lekker en gezond ambitie van Padifood.
 
Jouw opdracht:
  • Analyseren van de voedingswaarde van Padifood producten, waarvan de resultaten een basis vormen voor  innovatie- en renovatietrajecten;
  • Onderzoek naar mogelijkheden voor het produceren van gezondere producten;
  • Daarnaast krijg je de kans om mee te werken in het gedreven Kwaliteitsteam van Padifood om ervaring om te doen op het gebied van kwaliteitsbeleid binnen een food bedrijf.
*Er is in overleg ruimte voor een meer specifieke invulling van deze opdracht in combinatie met je opleiding


Functie-eisen
3e of 4e jaars student met een relevante HBO of WO opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Voeding & Diëtiek/ Nutrition & Health / Levensmiddelentechnologie e.d.;
  • Je hebt affiniteit met voeding en het werken in een productieomgeving;
  • Je beheerst de Nederlandse taal perfect en kan goed schrijven;
  • Je bent praktisch, een resultaatgerichte doener met commercieel gevoel en hebt een no-nonsense mentaliteit.


Wat biedt Padifood?
Wij bieden een uitdagende en dynamische werkomgeving, met een gevarieerd team en goede werksfeer waarbij je de kans hebt om een kijkje in de keuken te nemen bij een sterk groeiende Kwaliteitsafdeling. Verder bieden wij:
  • Goede begeleiding;
Stagevergoeding.


Bedrijfsprofiel
Padifood staat al meer dan twintig jaar bekend als een uiterst professionele en ervaren producent van Oosterse ambachtelijke gerechten. In de moderne productieomgeving zorgen onze betrokken medewerkers dagelijks voor de lekkerste koelverse maaltijden, zowel voor de supermarkt als voor de grootkeuken. Ondanks de snelle groei van de afgelopen jaren staan de kernwaarden van het familiebedrijf nog steeds overeind: topkwaliteit ingrediënten, traditionele recepturen en authentieke bereidingswijzen. Door de korte lijnen, de servicegerichtheid en flexibiliteit is Padifood de beste partner in Oosterse ambachtelijke gerechten.
De organisatie van Padifood is te kenmerken als ondernemend, dynamisch en ambitieus, waarin voor onze medewerkers veel kansen en groeimogelijkheden worden aangeboden.


Contact
Ben je geïnteresseerd naar deze vacature, stuur dan je CV en motivatiebrief naar Vy Doan via sollicitatie@padifood.nl


 

‹ terug naar actueel