Nasi Goreng met Saté Babi

Dit duogerecht bestaat uit twee gerechten: Nasi Goreng is een Chinees/Indisch gerecht van gebakken rijst met vlees, scharrelei en groente op ambachtelijke wijze in de wok bereid. Saté Babi is een Indonesisch gerecht van gemarineerde stukjes varkensvlees in een pindasaus.
500 gram
Ingrediënten
Nasi goreng (60%): Rijst (62%) (rijst, water), prei (12%), varkensvlees (7%), ham (7%) (varkensvlees (60%), water, aardappelzetmeel, zout, soja-eiwit, stabilisator (E451, E407, E415), varkenseiwit, antioxidant (E301), aroma, conserveermiddel (E250)), scharrelei (7%), plantaardige olie (soja), gistextract, zout, suiker. Saté Babi (40%): Water, varkensvlees (26%), gemalen pinda (15%), suiker, plantaardige olie (soja), ketjap (water, suiker, plantaardig eiwit, kleurstof: karamel, zout, bindmiddel (E466),  conserveermiddel (E407)), ui, tomatenpuree, gember, knoflook, tarwemeel, gistextract, zout, azijn, sambal (0,6%) (rode peper (78%), zout, water, conserveermiddel (E466, E407)), djinten. Verpakt onder beschermende atmosfeer.

Allergenen informatie:
Gemaakt in een bedrijf dat ook sesam verwerkt.