Padifood

Padi is de Maleise naam voor rijst. Met de wortels in de aarde wordt de rijst halm voor halm met de padi-sikkel gesneden en verzameld. Een van de meest essentiële ingrediënten van de Oosterse keuken vormde de basis van onze naam Padifood.

Theo Thé en zijn vrouw besloten vijftig jaar geleden alles achter zich te laten en met de boot naar Nederland af te reizen. Hier begonnen zij een authentiek Chinees-Indisch restaurant, met de naam De Padihoeve.

Een logisch vervolg op een leven lang in de Oosterse keuken, was om versmaaltijden van echte restaurantkwaliteit ook bij u thuis te kunnen serveren. Hiermee werd de basis gelegd voor Padifood. Door het succes hiervan is ons familiebedrijf gedurende de jaren gegroeid en worden de eindproducten nog steeds ambachtelijk in de wok bereid. Mensenwerk dus. Ondanks de snelle groei staan de kernwaarden van het familiebedrijf nog steeds overeind: topkwaliteit ingrediënten, traditionele recepturen en authentieke bereidingswijzen.

BEREIDING
Onze traditionele bereidingswijze gaat uit van mensenwerk en dat proef je. Het vlees marineren we zelf, de rijst wordt gestoomd en de eindproducten worden ambachtelijk in de wok bereid. Er wordt uitsluitend gebruikgemaakt van de hoogste kwaliteit verse ingrediënten. Het resultaat: hoogwaardige, ambachtelijke Oosterse gerechten zoals we kennen vanuit de beste restaurants.

ASSORTIMENT
Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment Oosterse ambachtelijke gerechten. Heerlijke bijgerechten, een complete éénpersoonsmaaltijd of liever iets voor de hele familie…  De maaltijden zijn gemakkelijk te bereiden en staan in een paar minuten op tafel. Snel, smakelijk en verantwoord.

de oorsprong

het verhaal van een hecht familiebedrijf