Vacature Key Accountmanager

Nieuwsbericht van Woensdag 25 januari 2017


PADIFOOD ZOEKT GEDREVEN KEY ACCOUNTMANAGER


Functieomschrijving
Als Key Account Manager ga je deel uitmaken van een gedreven commercieel team. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van de omzet en winstdoelstellingen van je eigen accountportfolio. Naast het uitbouwen en onderhouden van je eigen accountportfolio signaleer je nieuwe marktkansen voor eventueel nieuwe concepten en doe je acquisitie naar nieuwe accounts en kanalen. Het regelmatig bezoeken van winkels en beurzen is binnen jouw functie een hele belangrijke taak. Het is van uiterst belang dat je weet wat er op de werkvloer speelt en hierop kan inspelen om de verkoop van onze producten te vergroten. Het verzorgen van winkeldemonstraties en het vertegenwoordigen van Padifood op beurzen behoren hierbij tot jouw functie. Verkoopstrategieën en marketingconcepten stel je samen met de Commercieel Directeur op en zal je zelfstandig in effectieve accountplannen vertalen en implementeren. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur, maar bij Padifood meer als sparringpartner dan als rapporteur. Daarnaast ben je een belangrijke schakel tussen onze (potentiele) klanten (extern) en onze collega's van verschillende afdelingen (intern).

Functie-eisen
 • Je het een afgeronde HBO/ WO opleiding in een commerciële richting.
 • Je hebt 3 tot 8 jaar succesvolle Sales ervaring in de Food Retailbranche. Sales ervaring in de Food Service/ Out of Home is ook zeer welkom.
 • Je bent een harde werker en je bent bekend met/ hebt voorkeur voor het werken binnen een familiebedrijf. Je begrijpt de familiebedrijfscultuur als geen ander.
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in regio Brabant.
 • Je bezit over sterk conceptuele, communicatieve en sociale vaardigheden en je bent dus zeer sterk in relatiebeheer om het verschil te maken.
 • Je bent praktisch ingesteld, denkt in oplossingen en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
 • Bij voorkeur heb je affiniteit met (oosterse) ambachtelijke gerechten.
 • Tot slot beschik je over de volgende persoonskenmerken: ondernemend, analytisch, stressbestendig, klantgericht, teamplayer, gedrevenheid, zelfstandig, en hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

Aanbod
 • Marktconform salaris.
 • Auto van de zaak, laptop en telefoon.
 • Kans om een sterke bijdrage te leveren om de organisatie verder uit te bouwen.

Bedrijfsprofiel
Padifood staat al meer dan twintig jaar bekend als een uiterst professionele en ervaren producent van Oosterse ambachtelijke gerechten. In de moderne productieomgeving zorgen onze betrokken medewerkers dagelijks voor de lekkerste koelverse maaltijden, zowel voor de supermarkt als voor de grootkeuken. Ondanks de snelle groei van de afgelopen jaren staan de kernwaarden van het familiebedrijf nog steeds overeind: topkwaliteit ingrediënten, traditionele recepturen en authentieke bereidingswijzen. Door de korte lijnen, de servicegerichtheid en flexibiliteit is Padifood de beste partner in Oosterse ambachtelijke gerechten. De organisatie van Padifood is te kenmerken als, ondernemend, dynamisch en ambitieus, waarin aan onze medewerkers veel kansen en groeimogelijkheden wordt aangeboden.

Contact
Ben je geïnteresseerd naar deze vacature, stuur dan je CV en motivatiebrief naar Vy Doan via sollicitatie@padifood.nl
 

‹ terug naar actueel